Live-webinar: Operationalisering af Windows Virtual Desktop

Gratis webinar  | 8. december | 09.00-9.45

Lær alt, du har brug for at vide om Windows Virtual Desktop

Deltag i vores webinar, hvor vi fortæller om mulighederne med Windows Virtual Desktop (WVD), den nye, moderne platform til virtualisering af Windows-desktops og -applikationer. WVD leveres som en service via Azure og er den eneste virtuelle desktop-infrastruktur (VDI), der leverer forenklet administration, flere sessions, optimering af Microsoft 365-applikationer og understøttelse af RDS-miljøer (Remote Desktop Services).

Få en dybere teknisk forståelse af WVD, og hvordan det kan anvendes til at give fjernadgang til desktops og anvendelse af applikationer i Microsoft Azure.

Vi forklarer, hvorfor implementering, onboarding og administration af virtuelle desktops nu er hurtigere og billigere. Vi forklarer også, hvordan du kan spare penge med WVD. På webinaret får du også et smugkig på nye og kommende features..

Efter webinaret ved du:

✔ Hvordan Windows Virtual Desktop fungerer i praksis
✔ Hvilke fordele der er ved den nye WVD-arkitektur og -prismodel
✔ Hvilke licenser, du skal holde styr på
✔ Om WVD er det rigtige valg til din organisationHvis du ønsker mere overordnet information, har vi et webinar med fokus på Windows Virtual Desktops grundlæggende egenskaber den 3. december. Det kan du læse mere om her!